Vragen of reserveren? 085 016 3255

Feesten en partijen

Jij bent altijd de persoon die alles organiseert. Van baby borrel, tot bedrijfsborrel, van teambuilding dagen tot vergaderlocaties. Dat vind je leuk en daar krijg je energie van. En natuurlijk wil jij maar een ding: origineel voor de dag komen.

Iets verrassends

Iets verrassends vinden, daar zie je wel de uitdaging van in. Want uiteindelijk heb jij een heel duidelijk doel. Je wil een top avond, middag of misschien wel hele dag organiseren. Waar iedereen nog lang over napraat met elkaar.

Actief aan de gang

Vergaderen is belangrijk. Net zoals teambuilding. Maar daarna wil je eigenlijk ook nog iets, een soort verlengstuk van dat wat jullie al hebben gedaan. Een kookworkshop of lekker gezellig eten met zijn allen in een prettige ambiance. Zodat er nog meer verbinding kan ontstaan.

Unieke locatie

Locatie is belangrijk. Bereikbaarheid nog meer. Want je wil zeker niet dat je gasten te ver moeten reizen, of verdwalen in prachtige kleine landweggetjes in de middle of nowhere. Ook moet de locatie iets unieks hebben. Iets anders dan andere locaties.

Ask de Chef

Zit jij ook met al die overpeinzingen? Neem dan contact op met Ask de Chef Feesten en Partijen. Een prachtige event locatie, voor al je feesten en partijen. Van borrel tot teambuildingsdagen. Al dan niet opgevolgd door een enerverende sushi- of Big Green Egg workshop. En natuurlijk op locatie te nuttigen, in ons eigen restaurant. Jouw event wordt beslist een knaller.

Neem contact op