Vragen of reserveren? 085 016 3255

Food mood

Door eten in de juiste mood komen. Jij komt er steeds meer achter hoe belangrijk het is voor jou om te eten in een prettige ambiance, omringd door mensen die jou niet alleen het beste eten willen serveren, maar ook de meest optimale ambiance willen laten ervaren.

Goed stuk vlees
Lekkere sushi

Iets verrassends nieuw

De meeste restaurants bij jou in de buurt ken je wel. En ook die verder weg liggen. De sfeer, het eten. Je houdt er van om eens iets heel anders te proberen, iets dat je niet zo snel zou verwachten, maar dat wel een unieke beleving is.

Duurzaamheid

Naast goed eten en een top ambiance, hecht je veel waarde aan hoe we met elkaar en met de natuur omgaan. Je wil dan ook zeker weten dat jouw eten is bereid met duurzame producten. Je gezondheid is voor jou erg belangrijk. En dat begint bij wat je eet.

Video afspelen over Duurzaam vbedsel

Green Egg

Je bent wel te porren voor nieuwe smaken en nieuwe kooktechnieken. The Big Green Egg is dan ook geen onbekende voor jou. De diepe smaken. Smoke, roast, bake and grill. Daar mogen ze jou wel voor wakker maken.

Mooie ingrediënten

Carpaccio geserveerd met speciaal voor jou ontwikkeld desem speltbrood van de oudste echte bakker van Arnhem. En Belgische Blauwe, een echte prachtige vleeskoe. Die bekend staat om haar mooie vlees met een fijne structuur. Daar geniet jij van.

Gesneden Carpaccio

Unieke locatie

Het grootste probleem waar je altijd tegenaan loopt, is dat parkeren. Bij de meeste van jouw favoriete restaurants kun je niet voor de deur parkeren, en daar baal je eigenlijk best wel van. Dat zou voor jou een reden zijn om toch ergens anders naar toe te gaan.

Ask de Chef

Herken je dit van jezelf? Kom dan eens eten bij Ask de Chef Restaurant. Een uniek concept op een zeer verrassende locatie in Arnhem. Met ruime keuze aan gerechten. Niet alleen unieke warme gerechten van de Big Green Egg, maar ook verschillende carpaccio’s, sushi’s, sashimi’s en Asian finger food. Altijd vers, met duurzame producten bereid. En met aandacht en zorg voor jou klaar gemaakt. In een wel heel bijzondere ambiance.

Ask de Chef Chiel